Despre AgriVital

Cum putem face ca animalele producătoare de carne să producă, intr-un mod natural carne de o mai bună calitate și să realizeze un rezultat mai mare?  Această întrebare stă la baza AgriVital. Și ne-a adus până unde stăm acum: suntem producător și furnizor a patru produse, fiecare cu domeniul lui specific de aplicare:
•    Epona pentru porci
•    Nuada pentru păsări domestice
•    Berkana pentru îngrășământ
•    Danu pentru culturi

De asemenea, AgriVital lucrează permanent la dezvoltarea a noi produse.
 
Epona, Nuada, Berkana și Danu sunt produse din materii prime simple, complet naturale. Sunt produse mai ales în baza  prafului de cretă, foarte pur și măcinat extrem de fin, sare sau sulfat de magneziu. Produsele noastre nu sunt toxice, nu sunt dăunătoare pentru om, animal sau sol, și nu conțin aditivi chimici.

AgriVital este certificat conform standardului GMP+ Feed Safety Assurance (GMP+ FSA). Acest certificat garantează siguranța hranei în toate verigile din lanțul furajer. Sunt luate în considerare, printre altele, și normele ISO 9001 și HACCP. Produsele noastre Epona și Nuada au fost aprobate de SecureFeed.

GMP+ Agrivital International (EN + NL)

Sediul AgriVital îl găsiți în frumoasa localitate Rossum, perla zonei Bommelerwaard. Dacă doriți să primiți mai multe informații despre firma noastră, despre produsele noastre sau aplicarea acestora, nu ezitați să ne contactați!